Dobbe: Eigen Wijs

 

Een muzikaal avondje uit
Dobbe: Eigen Wijs gaat over het leven en de unieke wijze waarop een ieder dat ervaart. Woord, beeld en veel muziek wisselen elkaar af in deze voorstelling met een verhaal.Centraal staan de composities van Marjon Dobbe. Het wordt een feest der herkenning voor alle Buren-Toen-spelers. Er staan maar liefst vier voorstellingen gepland.

Over de componist
Marjon Dobbe heeft behalve de muziek voor Buren-Toen ( teksten Fred Eggink) vele andere stukken gecomponeerd en ten gehore gebracht. ( o.a. liedjes op teksten van Henk van den Hoofdakker) Nummers waarvan U nu ook kunt gaan genieten.

Culinair voorprogramma
Restaurant Het Heerenlogement biedt de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een theatermenu. Dit apart reserveren bij het Heerenlogement.

Speeldata 
 
9 maart 20.15 uur  Theater Heerenlogement – Beusichem
10 maart 20.15 uur  Herberg De Zoelensche Brug – Zoelen
15 & 16 maart 20.15 uur Grand Café De Hofhouding – Buren 15 en16 maart uitverkocht.

zaal open: 19.45 uur

Kaarten bestellen
U kunt kaartjes kopen voor het concert door overmaking van € 9,50 per kaartje op rekeningnummer NL34INGB0009109454, t.n.v. Dobbe-Muziek onder vermelding van Dobbe: Eigen Wijs+ de datum van het concert. Wij zullen een lijst bijhouden van mensen die betaald hebben. Wanneer u prijs stelt op een bevestiging van uw bestelling, stuur dan een mailtje naar m.dobbe@wxs.nl

We zien u graag bij: Dobbe: Eigen Wijs