Alibi

Tekst en muziek: Marjon Dobbe

Vijftien jaar na het afscheid van groep acht is er een reünie. Bijna iedereen komt in een zaaltje bij elkaar om herinneringen op te halen en nog eens, na zoveel jaren, een bonte middag te houden. Iedereen doet waar hij toen goed in was : dansjes, moppen tappen, viool spelen, goochelen. Tijdens de laatste act, een verdwijntruc, is het slachtoffer werkelijk verdwenen. De goochelaar is in paniek! Er is iets mis gegaan. Gelukkig is er onder de oud-leerlingen ook een inspecteur van politie.

Samen met oud-leerling en inmiddels pastoor zal hij het zaakje wel eens even oplossen. Wie had er wat tegen het slachtoffer? Wat was het motief? Had iedereen een deugdelijk alibi? En is er wel een corpus delicti? Een vreemde zaak!

Liedfragment: Wraak

Liedfragment: Alibi

Afscheidsmusical voor groep 8, die ruim een uur duurt. 27 uitgeschreven rollen, die eventueel wel gecombineerd kunnen worden. De acts tijdens de bonte middag kunnen naar believen worden uitgebreid of ingekort. Er zitten vele typetjes in en dat maakt het spelen leuk.

Klik hier voor het inkijkexemplaar alibi

Een musicalpakket bestaat uit een cd met begeleidingsmuziek, met en zonder zang, een begeleiderboekje met suggesties en de liedjes en 1 tekstboekje.
Prijs voor deze musical: € 80,-

Wilt u deze musical bestellen?