Kerstfeest op straat

Tekst en muziek Marjon Dobbe

Kerstfeest is geen feest voor de katten plaatje kerstfeest op straat websitevan de Peperstraat. De mensen zijn bang dat de katten de kerstboom beschadigen. De arme katten mogen niet meer thuis eten en slapen. De straatkatten snappen er niets van: stelletje verwende huiskatten. Over één ding zijn ze het eens: Hun held, de visboer ( altijd wel een visje, of je nou huiskat of straatkat bent) is eenzaam. Ze bedenken een mooi plan: Een kerstfeest voor de visboer, een kerstfeest op straat. De boom staat er al: Kaal van de winter. De versiering wordt uit huis gestolen. De bewoners komen er achter en zelfs de politie komt er nog bij te pas, maar eind goed al goed: Een kerstfeest voor de visboer: Kerstfeest op straat!

 

Liedfragment: Malle mensen

Liedfragment: Spin spin

Liedfragment: Zoeken

Kerstfeest op straat is een musical voor de groepen 3 t/m 6 (best pittig voor groep 3), niet religieus, maar wel met vriendschap als Kerstgedachte. Speelduur ongeveer drie kwartier. Aantal uitgeschreven rollen: 24

klik hier voor het inkijkexemplaar van kerstfeest op straat

Een musicalpakket bestaat uit een cd met begeleidingsmuziek, met en zonder zang, een begeleiderboekje met suggesties en de liedjes en 1 tekstboekje. Prijs voor deze musical: € 60 . Kleding te huur voor €100 .

Wilt u deze musical bestellen?

Impressies uit de opvoering van o.d.s. Meander uit Leersum. groep 3/4