Pirateneiland

Tekst en muziek: Marjon Dobbe

Pirateneiland

“Pirateneiland” is een sketch met een liedje. Dit liedje is geschikt om te worden aangeleerd aan “het publiek”.  Bedoeld voor kinderen van de basisschoolleeftijd en te spelen door volwassenen of grote kinderen. Speelduur ruim een kwartier. Het is geschikt om te worden gebruikt bij een project over piraten, de scouting, een themafeest  o.i.d. 

Kapitein Blaaskaak gaat met zijn maatjes een schat zoeken die zijn opa op een eiland heeft begraven. Hij leest de schatkaart en na wat onhandig gestuntel wordt de schatkist gevonden. Er zitten oude munten in van grote waarde.

Jammer alleen dat Japie, die een beetje honger begint te krijgen, wenst dat ze van chocola waren. Op het eiland woont toevallig een vrouwtje dat wensen vervult…..Toch gaan ze, na het oplossen van een raadsel, uiteindelijk met de schat naar huis.

Liedfragment: piratenlied

Er zijn 6 rollen, maar het aantal piraten kan ook worden aangepast. Het liedje is zeer geschikt om aan kinderen van allerlei leeftijden aan te leren.

Klik hier voor het inkijkexemplaar pirateneiland

Een pakket van deze sketch met liedje bestaat uit een cd met begeleidingsmuziek (en geluidseffecten), met en zonder zang, en een tekstboekje waarin ook de noten van het liedje staan.
Prijs voor dit pakket: € 30,-

Wilt u dit pakket bestellen?