Expeditie Antarctica

antarctica websiteEen groep geleerden wil op expeditie naar de Zuidpool om daar de stand van de krill te bestuderen. Krill (een soort kleine garnaaltjes) is het eten van de koningspinguïn en belangrijk voor het natuurlijk evenwicht in het kwetsbare gebied. In de televisiestudio doen de expeditie reizigers verslag van hun plannen, die gefinancierd worden door de vader van de expeditieleider. (een zakenman, maar heeft hij wel zuivere motieven, of gaat het hem alleen om de krill olie die hij duur kan verkopen?) Ze zullen de Zuidpool niet bereiken. De expeditie wordt gesaboteerd en het gezelschap komt terecht in de jungle bij Buenos Aires. Daar zijn ze niet alleen. Een stel wilden? Of zijn ze toch niet zo wild? Twee niet zo slimme boeven.. Een spannend, maar vooral grappig avontuur dat natuurlijk zoals het hoort goed afloopt.

 

Liedfragment: Openingsliedje

 

Liedfragment: Krill

 

Liedfragment: Wat doen jullie hier?

 

Kijk hier voor het : inkijkexemplaar antarctica

Het geheel is geschreven als afscheidsmusical, maar met aangepast openings- en slotlied kan het ook als algemene musical worden gespeeld. De speelduur is ongeveer een uur. Aantal rollen: 21 ( kan worden gevarieerd) 8 liedjes.

Een musicalpakket bestaat uit een cd met begeleidingsmuziek, met en zonder zang, een begeleiderboekje met suggesties en de liedjes en 1 tekstboekje.
Prijs voor deze musical: € 80,-

Wilt u deze musical bestellen?