Heibel op “Den Akker”

 

Heibel op “Den Akker” is een toneelstuk met liedjes, geschreven door Marjon Dobbe.
Het is geschreven met de bedoeling te worden gespeeld door volwassenen voor kinderen van de basisschool, maar het kan ook goed door kinderen worden gespeeld. Speelduur ongeveer anderhalf uur, minimaal 15  rollen.

Op boerencamping “Op den akker” is het een gezellige boel.
De gasten vermaken zich prima en worden goed verzorgd door Henk en Marie die het boerenleven hebben verwisseld voor het runnen van de camping. Mario, de vroegere boerenknecht, afkomstig van Italië zorgt af en toe voor wat verwarring omdat hij niet alles goed begrijpt, maar verder loopt alles op rolletjes. Voor een gezellige campingavond (met bingo) is een goochelaar uitgenodigd, of zoals hijzelf zegt: een illusionist. Hij brengt een wel heel bijzondere act: teletransportmixtatie!
Wat dat is? Dat zul je wel merken……  Een tipje van de sluier: Een mens gaat plotseling hinniken en een paard begint te praten! …..

Liedfragment Bingo

Liedfragment dubbel pech

Liedfragment slotlied

 

Klik hier voor het inkijkexemplaar  Heibel op “Den Akker”

Een musicalpakket bestaat uit een cd met begeleidingsmuziek, met en zonder zang, een beigelederboekje met suggesties en de liedjes en 1 tekstboekje.

Prijs voor deze musical: € 80,- Speciale kleding (paard, en eventueel boeren klederdracht) kunnen worden gehuurd voor €40 + verzendkosten.

Wilt u deze musical bestellen?